Byåsen Håndball Elite tilbake i toppen ! – Byåsen
@karlsenfoto
Bildet tatt av : @karlsen foto

Byåsen Håndball Elite tilbake i toppen !

Møt opp og hyll jentene mot Storhamar 11.Mars i Trondheim Spektrum

Den som hadde sagt før sesongen at Byåsen Håndball Elite i år skulle spille uavgjort borte både mot Storhamar og Tertnes. Ta Tertnes hjemme og ellers gjøre en rekke gode prestasjoner på rad. Der hjemmeseier mot Molde foran et rekord stort publikum står som et definitivt høydepunkt. Da hadde alle følt at det hadde vært en topp prestasjon. Det har Byåsen Håndball Elite klart .

Nå har troppen landet på Værnes etter en meget sterk bortekamp mot Sola. Byåsen Håndball Elite er igjen tilbake i toppen av Norsk damehåndball med et lag med stor L. Dette er et hardtarbeidene kollektiv som er avhengig av at alle har dagen sammen. Det er en stor prestasjon når vi ser på hvor langt laget har kommet siden seriestart 2018 og frem til i dag.

Laget er styrt av to trenere med komplementære ferdigheter som tilsammen gjør de til et meget sterkt duo. Atle med sin analytiske og detaljerte tilnærming til håndballspillet blandet med Frode sin erfaring og ikke minst forståelse for gruppedynamikk.Tilsammen blir det et trener team som utfordrer både seg selv og spillertropp på en slik måte at de finner gode utviklings mål for gruppen og enkeltspillere.

Vi har siden 2018 levert spillere til Vipers, Storhamar, Tyskland, Danmark som fortsetter sin utvikling der og tar plass i alle lag de drar til. Likevel har Byåsen Håndball Elite klart å utvikle et nytt lag over to år. Nå kommer et sluttspill etterfulgt av en lang oppkjøring til sesong tre med base i denne spillergruppa.

Spillere født i 2000 og 2001 har i år sneket seg inn og fått dyrebar erfaring som vi spår at de allerede i sluttspillet vil vise frem for et publikum som nå har fått et topplag i utvikling med mange Trøndere på vei opp og frem.

Sentrale spillere som Kallestad, Julie Bøe, Annick Lipman har gått foran og satt standarden for resten av spillergruppa . Nå blir det feiring av Byåsen Håndball Elite i Trondheim Spektrum Onsdag 11. Mars. Vi håper alle lokale klubber og håndballglade Trøndere kommer til Trondheim Spektrum og hyller Bronsje jentene . Det hadde klubben, trenere og spillere satt meget stor pris på!

Helt til slutt vil vi gratulere kollektivet Byåsen Håndball Elite som gjør at noen skinner litt ekstra på kampdag. Uten den treningsviljen alle i troppen viser hver eneste uke gjennom hele året ville aldri laget eller spillere tatt de steg de tar. Gratulere til den spillergruppa i verden som for oss er den beste Byåsen Håndball Elite.

Front bilde artikkel er tatt av Karlsen foto

https://www.facebook.com/KarlsenFoto/