Byåsen Håndball Elite trener sammen rekruttlaget før viktige kamper – Byåsen

Byåsen Håndball Elite trener sammen rekruttlaget før viktige kamper

Det var mange spillere samlet på trening i går da rekruttlaget øvde seg mot Byåsen Håndball Elite. Nyttig erfaring å ha med seg inn mot de siste kampene før Jul for våre rekrutter. Høyt tempo og taklinger i alle retninger. Rekruttene brettet opp armene og hevet seg til sitt maks nivå.

Godt i gang med kast og mottak

Atle Oliver Johansen og Frode Bjerkan ga rekruttene flere tips og råd underveis i økten . De unge rekruttene legger ned all sin fritid på håndball for å bli best mulig . Det å få sparre med Byåsen Håndball Elite gir dem helt klart en ekstra piff i trenings hverdagen.

Julie Bøe Jakobsen har tross sin unge alder fått meget god erfaring med å lede et elitelag . Hun har vært med hele veien gjennom LK lagene å er nå inne på Rekruttlandslaget til Norge. Liten tvil om at en spiller som Hanne Olsvik som har kvaliteter som playmaker kan dra nytte av å trene sammen med Julie og resten av Byåsen Håndball Elite.

Toppkamp i 2.Divisjon mellom Levanger og Byåsen Håndball Bredde kl. 1815 i Trønderhallen på Lørdag . Ta turen og støtt våre rekrutter!