Byåsen har det som skal til for å bli Norges beste Håndball lag – Byåsen

Byåsen har det som skal til for å bli Norges beste Håndball lag

I går kunne vi med glede annonsere at Mathilde Arnstad signerte for 2 nye sesonger med i Byåsen. I dag forteller Mathilde med egen ord om hva som gjør at hun ønsker videre spill i Byåsen Håndball Elite. Lite tvil om at Mathilde er en meget ambisiøs spiller på laget og sine egne vegne. Fremoverlente forventinger og ambisjoner. Les under bildet.

For meg var det helt riktig å takke ja til to nye år i Byåsen for videre utvikling som håndballspiller. Byåsen har nå det som skal til for å bli Norges beste håndball lag.

Klubben har sammen med Kolstad inngått et samarbeid med våre sponsorer som legger til rette for at vi kan ha det beste trener og støtteapparatet som kan utvikle en vinnerkultur og vinnerlag med en blanding av etablerte og unge spillere.

Byåsen har et godt samarbeid med både 3T og Olympiatoppen hvor vi får trent mye forebyggende og styrke som er viktig for meg som ung spiller.

Mitt mål for kommende sesong er å utvikle meg videre i det offensive arbeidet sammen med mine medspillere for at vi kan score flere mål. I tillegg skal vi slåss og skape en vegg i forsvaret.

Håper på at den totale innsatsen og utviklingen også kan føre til at jeg får flere muligheter på landslaget. Den ultimate håndballdrømmen må vel være å nå klubbens målsetning, samt få spille mesterskap for det norske landslaget.

Mathilde ble for alvor lagt merke til etter hjemmekampen mot Vipers i fjor.
https://www.trondelagkraft.no/strom/