Byåsen holdt i 45 min – Byåsen

Byåsen holdt i 45 min

Claus oppsummerer kampen slik:

Det er ingen skam at tabe til Larvik, men derfor har man lov at være skuffet.

I første halvleg greier vi at lægge et stort pres i vores forsvarsspil, hvilket holder os inde i kampen og kan gå til pause med uafgjort 12-12. Desværre kunne vi ikke holde samme niveau i anden halvleg, og Larvik fik lidt lettere ved at score. Samtidig må vi erkende, at Larvik også spiller godt i forsvaret, og vi skal virkelig kæmpe for vores scoringer.  I nogle tilfælde føler vi egentlig også, vi nærmest har scoret, for så at se Leganger hive en nærmest umulig redning ud af ærmet. Respekt for det.

Jeg er meget tilfreds spillernes indstiling, hvor de fightede i hvert eneste minut. Idag må vi bare erkende, at vi over 60 min var oppe mod overmagten.

Byåsens toppscorer ble Camilla Herrem med 6 fulltreffere. Hun mottok også kampens #EnForLaget prisen