Byåsen kjemper om NM finale! – Byåsen

Byåsen kjemper om NM finale!

Byåsen Junior Elite kjemper om finaleplass i NM 20 når Rælingen gjester Munkvollhallen i kveld kl. 17:30!

Etter å ha slått Sarpsborg 33-27 i kvartfinalen hjemme i Munkvollhallen forrige måned, er Juniorjentene våre nå klare for semifinalespill mot Rælingen. Dette er siste hinder før en evt. finale som spilles i Oslo Spektrum 29. desember.

 

Julie Bøe Jacobsen, som før denne sesongen kom fra nettopp Rælingen, har stor tro på spill i Spektrum i desember. Men hun er samtidig klar på at det er en tøff match som venter oss.

 

Julie er klar på hva som skal til for at Byåsen er et av finalelagene i Oslo Spektrum i desember – «Rælingen kommer med et sterkt lag med mange gode spillere. Vi er nødt til å være 100% på, men spiller vi på vårt beste og får godt tempo i spillet har jeg stor tro på finalespill».

 

I siste senior NM kamp mot Rælingen Elite herjet hun med sine gamle lagvenninner, og ble Byåsens toppscorer med hele 11 mål. Vi lurte på hva hun ville si til de som håper på nok et «Jacobsen-show» i kveld – «Hehe. Hver kamp lever sitt eget liv og i noen kamper klaffer alt. Men jeg skal gjøre mitt beste i morgen og er klar for skikkelig fight».

 

Dersom Byåsenjentene vinner kveldens kamp vil de møte vinneren av den andre semifinalen mellom Sola og Fana som spilles førstkommende søndag. En eventuelt ønsket finalemotstander er ikke Julie klar for å utpeke enda – «Først og fremst tenker jeg på semifinalen i morgen. Vanskelig å velge finalemotstander før semifinalen er spilt. Men Sola og Fana er to veldig gode lag, men uansett hvem vi skulle møte, så har vi gode sjanser».

 

Vi håper mange har lyst til å komme å hjelpe oss på veien mot Oslo Spektrum.

 

Vi minner igjen om at kampen spilles i Munkvollhallen. Kampstart kl. 17:30.

 

Lykke til jenter!

 

(Skrevet at skribent, Roy Arne Mathisen)