Byåsen klar for Larvik – Byåsen

Byåsen klar for Larvik

og Arena Larvik.. Kampstart kl.19:00, Kan følges på TV2Sumo i sin helhet.

Sesongens første Larvik oppgjør står for tur.

Etter en god sesongstart for Byåsen gleder både trenere og spillere seg til kampen mot Larvik. Claus, Byåsens hovedtrener sier til www.byaasen.no at han gleder seg ekstra til å se hvordan laget sitt er på nåværende tidspunkt, i forhold til Norges og et av verdens beste klubblag. Frem til nå , har vi vært dyktig til å løse kampene på våre premisser, mens nå møter vi en annen motstand som stiller oss overfor noen nye utfordringer som vi ikke har hatt tidligere denne sesongen.

Vi har forsøkt å forberede oss på det, inn mot denne kampen, så vil vi  etter kampen evaluere å se om vi lyktes.

Sesongens hovedfokus har vært å utvikle hver enkelt spiller og en ny spillerstil, og på nåværende tidspunkt synes jeg vi har kommet mye lenger enn hva vi turde håpe på. Derfor reiser vi i morgen med  tro å håp på å gi Larvik kamp til døra, avslutter Claus på vei til sin siste økt før kampen.

 

PS! Jeg hører rykter om at våre supportere  samles på kampens «Supporterpub» på Quality Hotel Panorama (melkekartogen) i morgen for å følge oss, det synes vi er stas. Vi skal gjøre vårt aller beste for at dere  får god en god opplevelse, smiler Claus.

 

Har du lyst til å se kampen på storskjerm sammen med flere Byåsensupportere, møt opp i morgen på «Supporterpuben», kampstart kl.19:00.