Byåsen kom bakpå fra start – Byåsen

Byåsen kom bakpå fra start

Rælingen hadde forberedt seg godt før møtet med Byåsen. De hadde en helt klar strategi som de traff godt på første halvdel av kampen. Våre spillere havnet ofte sidelengs der Rælingen var mer direkte i sitt spill. Etter 20 minutt står det 7-14 til Rælingen.

Rælingen hadde et tøft forsvar gjennom hele kampen som resulterte i hele 5 utvisninger. Her klarer Kristin å bryte gjennom.

Tenningsnivå var ikke helt der man skulle ønske , men det ble litt bedre de siste ti minuttene av 1. Omgang og Byåsen kappet innpå til 13 – 16.

Anna Huse hadde en god dag på kanten med 5 fulltreffere .

Byåsen tar innpå helt i starten av 2.omgang å det er helt klart et litt mer tent Byåsen som kommer ut fra garderoben. Rælingen drar likevel i fra å øker sin ledelse til 17 – 22.

Teodora jobbet hardt med å løfte laget og leverte 7 fulltreffere selv. Det holdt ikke mot kollektivet Rælingen.

Resten av omgangen blir Byåsen jagende etter. Byåsen utligner til 26-26, men på nytt drar Rælingen i fra og kampen ebber ut uten poeng for Byåsen i siste kamp før Landslagspausen.

Andrea Holm Aune ble kåret til Byåsens beste spiller mot Rælingen. 5 mål der alle var spille mål.