Byåsen – Larvik 21-27 – Byåsen

Byåsen – Larvik 21-27

Godt hjulpet av vel 20 tilreisende og begeistrende supersupportere, fra InspirasjonsNettverket, ble det 2 målsseier i 2.omgangen for Byåsenjentene.

Seriesølvet var i boks før kampen mot Larvik. Larvik hadde før kampen uttalt at dette var en oppkjøringskamp mot semifinalen mot Krim I Champions League på lørdag.

Hjemmlaget åpnet tøft og viste sin klasse, 0-6 sto det etter 10 min. og pauseresultatet ble  15-8. I 2.omgang lå Byåsen under i flere perioder med 10 mål, men med en sterk avslutning av Byåsenjentene, med god hjelp av 20 elleville supportere med drakt,skjerf, blåse og tromme, ble det bare 6 mål til slutt, 21-27.

Det er et godkjent resultat mot en av verdens beste klubblag som benyttet kampen til generalprøve før helga.

Morsomt denne kampen var at mange av de unge og de med noe mindre spilletid  fikk tillit og tok ansvar.

Sara Andersson sto over p.g.a skade

Dagens toppscorer ble: Teodora Tomac med 5 mål

Byåsens beste ble : Raja Toumi med 4 mål

Øvrige målscorere var: June Andenæs 3,  Silje Waade 2, Astri Mjøen Holstad 2, Marta Tomac 2, Marte Smistad 1, Tonje Nøstvold 1 og Ida ALstad 1. Keeper Guro Rundbråten sto en god kamp i Byåsen målet.

EN STOR TAKK TIL SUPPORTEGJENGEN!

Byåsenjentene ønsker å takke supporterne som sto på å heiet  i 2 x 30 min. Supporterne var rause denne kvelden å heiet også på dommerne å hyllet serievinnerne etter kampen.

En stor supportergjeng ønsker vi oss til  neste sesong.

ps! InspirasjonsNettverket arrangerte studietur ifm denne bortekampen.