Byåsen møter Tertnes hjemme i morgen – Byåsen

Byåsen møter Tertnes hjemme i morgen

Tertnes kommer til Trondheim med en variert sesong så langt. De avsluttet med to strake seire mot Rælingen og Flint. Før det hadde de to jevne kamper mot Storhamar og molde med knappe to måls tap i begge kamper. Så, formen var stigende før Jul. Om Tertnes med sin Trener Tore Johannessen har greid å bevare den formen får vi svar på i morgen.

Teo sin klokskap som ballfordeler blir viktig i morgen.

Byåsen Håndball Elite har siden Jul fått Melanie Bak med i troppen. En lang treningsperiode er nå gjennomført. Hvem som har brukt tiden får vi svar på i morgen.

Da får hjemmepublikum endelig se Melanie Bak i Byåsen drakt .

Tertnes scorer i snitt 29,4 mål per kamp, så det er et angrepslag som kommer på besøk i morgen. Byåsen har også hatt kamper med mye mål, men variert veldig i sitt angrepsspill. Thea Stankiewicz og playmaker Madeleine Hilby er to spillere som Byåsen må passe ekstra godt på i morgen. Tore Johannessen er kjent for å skape gode kollektiv . Intet unntak i år.

Annick Lipman har kommet hjem fra et litt skuffende EM for Nederland. hun er nok klar for å stenge buret i morgen.

Atle Oliver Johansen husker nok fjorårets hjemmekamp godt da Byåsen håndball Elite vant med god margin imot Tertnes på hjemmebane. Vi håper på en like fartsfylt kamp fra hjemmelaget også i morgen.

Vi tror vi får se en engasjert Atle på benken i morgen. Ingenting hadde smakt bedre enn to poeng i første hjemmekamp .

Kampen kan du se på direktesport kl. 18 00