BYÅSEN REKRUTT I TOPPEN – Byåsen

BYÅSEN REKRUTT I TOPPEN

Det er ikke bare i Rema 1000 ligaen at Byåsen henger godt med. Våre rekrutter kjemper en tøff kamp om å vinne 2.Divisjon og hadde i går Selbu på besøk. Byåsen var klare favoritter i denne kampen og innfridde med en 34 – 25 seier på hjemmebane. Rekrutt laget hadde i går med seg fem spillere som til daglig trener med Byåsen Håndball Elite. Spillere som ikke får nok spilletid på Elitelaget eller er på vei tilbake etter en skadeperiode er med å spiller i 2.divisjon .

Det er veldig viktig å ha god ettervekst i egen klubb . Rekruttene legger ned like mye tid i sitt treningsarbeid som våre Elitespillere.

Det er flere spillere som utvikler seg i Byåsen Håndball Elite sine yngre rekker og stadig nærmer seg nye nivå. En spiller som virkelig er i utvikling er Marie Rokkones Hansen. I går smelte hun til med 10 mål mot Selbu i godt samspill Hanne Olsvik . Hanne er en playmaker som har en helt egen timing og blikk for spill å bidro med 7 mål mot Selbu. Marie Rokkones Hansen er en bauta i forsvar på Byåsen Håndball Elite og har jobbet systematisk med å utvikle eget angrepsspill gjennom høsten. Dette vil betale seg utover våren, sier Atle som var godt fornøyd med rekruttene i går inkludert målvakt Helle Kjellberg – Line.

Hanne hadde bursdag i går og fikk 2 poeng i gave. Marie ble kåret til kampens beste spiller med 10 fulltreffere.

Neste kamp for vårt rekruttlag er borte mot Sverresborg Tirsdag 14.01 kl. 20 00 i Åsveihallen.Har du lyst å ta pulsen på neste generasjon Byåsen Håndball Elite spillere kan det være verdt å få med seg den kampen.

Det ser ut til å bli en kamp mellom Byåsen og Levanger om å vinne avd 04 i årets sesong.