Byåsen representert i EM – Byåsen

Byåsen representert i EM

Samtidig som EM-kampene ble spilt på 20 * 40 så foregikk det en konferanse utenfor hallflata. Det var deltagere fra alle mulige posisjoner innenfor idretten vår, det var tidligere spillere, representanter fra forbund og klubb, 130 deltagere fra 32 land.

Presidenten i EHF, Michael Wiederer uttalte viktigheten av slike samlinger for å beholde den gode posisjonen til kvinnehåndballen. Konferansen bestod av mange foredrag og presentasjoner fra forskjellige eksperter innenfor utvikling og promotering av kvinnehåndball.

https://www.eurohandball.com/en/news/en/women-s-handball-conference-opens-in-ljubljana/

En av de 130 deltagerne var Kari Aalvik Grimsbø. Hun var der og presenterte «Respect your talent» sammen med Eduarda Amorim (Gyør og Brasils landslag) og Anja Althaus (Gyør og det tyske landslaget), som alle er ambassadører for dette programmet.

Vår landslagskaptein Stine Bredal Oftedal er også ambassadør for dette programmet. På siden til «Respect your talent» har hun uttalt at dette programmet gir både unge utøvere og ambassadører en unik sjanse til å videreformidle det man har lært som håndballspiller og menneske.

https://respectyourtalent.eurohandball.com/