BYÅSEN RYSTET STORHAMAR – Byåsen

BYÅSEN RYSTET STORHAMAR

Det ble en jevn kamp på Hamar mellom nummer to og tre på tabellen.Det svinger frem og tilbake hele 1.omgang. Ingen av lagene klarer å få helt kontroll, men Byåsen drar i land en et måls ledelse 13 – 14 til pause. Anna Kallestad viser at hun stadig tar steg og setter fem baller i mål i 1.omgang. Teodora er sikker på straffekast.

Kampens beste spiller i dag mot Storhamar

2.omgang ble som første meget jevn der Byåsen to ganger greier å komme tre mål foran, men Storhamar biter seg fast. Det kunne fort ha blitt to poeng på slutten, men litt nøling med ball i siste angrep gjør at kampen ender uavgjort 24 – 24- Et meget godt resultat for Byåsen Håndball Elite som i dag kunne fortjent begge poeng med hjem fra Hamar.

Anna Kallestad har tatt store steg siden hun kom til Byåsen. I dag tok hun frem storslegga imot Storhamar FOTO: Lykt Foto&Film

Kampens toppscorer ble i dag Anna Kallestad med hele syv fulltreffere . Anna har hatt god utvikling siden hun i November i fjor ble «kjørt gjennom veggen» som vårt trener team kaller det og frem til i dag. Det ligger mange tøffe treningstimer og vilje bak den prestasjonen Anna Kallestad gjør i dag mot Storhamar. Laget prester en meget god forsvarskamp og fremover er de gode til la ballen gjøre jobben . Tålmodige i oppbygging av angrep som gjør at Storhamar virker litt stresset i perioder. Dette ble et bevis på at kollektivet Byåsen Håndball Elite kan matche de fleste i toppen av Norsk damehåndball. Vi ønsker trener, spillere og støtteapparat en god tur hjem!

timeout på stillingen 24 – 24 med 22 sekund igjen på klokka.