Byåsen signerer med to unge fremadstormende jenter fra Stabæk Håndball. – Byåsen

Byåsen signerer med to unge fremadstormende jenter fra Stabæk Håndball.

Byåsen Håndbal Elite kan med stor tilfredshet informere om at klubben nå har signert med Sofie Riseth (19) og Helle Kjellberg-Line (19), begge fra Stabæk HK. Begge har signert for BHE for 3 år.

Helle sier følgende om hvorfor Byåsen Håndball Elite: Jeg valgte Byåsen først og fremst fordi klubben virker veldig bra for min videre utvikling som håndballspiller og i rollen som målvakt. Klubben har vist meg et opplegg som er veldig profesjonelt hva gjelder alle sidene ved det å være en håndballspiller. Da tenker jeg på fysisk trening og teknisk/taktisk trening i hall samt bevisstheten rundt det å spille i en klubb som setter verdiene sine og kulturbyggingen sin høyt. Selv om spillegruppa er ung, er jeg ikke i tvil om at jeg kommer til å lære masse. Møte med trenerteamet har også vært positivt.

Sofie som har rollen som venstre kantspiller, sier følgende om sitt valg av klubb: Det er med stor glede at jeg skal spille i Byåsen Håndball Elite fra neste sesong. Valget av Byåsen ble lett med den mottagelsen jeg har fått av alle i klubben. Totalen Byåsen har å tilby er et meget godt treningsmiljø, gode trenere og individuelt gode spillere jeg kommer til å lære mye av. I det profesjonelle opplegget Byåsen har gjennom trenere, spillere, Olympiatoppen og støtteapparatet for øvrig, har jeg store muligheter til å utvikle meg som håndballspiller. Jeg gleder meg!

Samtidige poengterer både Sofie og Helle at tiden i Stabæk Håndball har vært veldig fin. Vi har mye å takke Stabæk Håndball for! Det gjelder både ledelsen, trenerne og lagvenninnene gjennom mange år i klubben. Tusen takk Stabæk Håndball og lykke til videre!

Vi ønsker begge velkommen til Byåsen Håndball Elite