Byåsen tar imot Larvik Søndag kl. 1500 i Kolstad Arena – Byåsen

Byåsen tar imot Larvik Søndag kl. 1500 i Kolstad Arena

Det har vært temperatur på håndballøktene siden bortekampen mot Fredrikstad. Ingen var fornøyd med måten laget sto frem på å det har vært gjort en grundig erkjennelse internt i laget at her må vi opp noen hakk alle som en. Det fikk Levanger kjenne på i en forrykende første omgang der Byåsen ikke ga seg før det sto hele 6-20 på tavla.

Med en del sentrale spillere ute med langtidsskader er det liten tvil om at et ungt Byåsenlag har spillere som vil høste ekstremt mye Rema 1000 Ligaen erfaring som de kanskje ikke ville fått med en helt skadefri stall. På sikt vil dette gi Byåsen som gruppe et løft. Vi håper å få sett det gode treningsarbeidet som hele spillergruppa nå har lagt ned i gode aksjoner på banen på Søndag. Det har gått ei kule varmt både fra trener team og spillergruppe på treninger den siste uka . Dette er helt klart et tegn på at alle ønsker enda mer av hverandre . Det lover meget godt foran Søndagens hjemmekamp.

Atle og Frode har gjort en meget god jobb på treningsfeltet siden siste bortekamp mot Fredrikstad. De har helt klart løftet på hver en stein for å stille best mulig forberedt mot Larvik på Søndag . ( bilde tatt av Andreas Kristoffer Berge )
Du som tilskuer kan forvente et Byåsen lag som vil stupe etter Larvik på søndag. Det vil bli en fartsfylt kamp som du bør få med deg.

Billetter kjøpes via Byåsen Håndball Elite sin App.

( Frontbilde tatt av Andreas Kristoffer Berge )