Byåsen trenger din støtte i Kolstad Arena i kveld – Byåsen

Byåsen trenger din støtte i Kolstad Arena i kveld

I kveld møter Byåsen Håndball Elite tabell nabo Fana i Rema 1000 Ligaen. Byåsen hadde en meget god cupkamp mot Rælingen sist Onsdag. Da var nesen på mål og laget hadde full kontroll fra start av kampen med godt forsvarsspill som resulterte i mange gode ankomster.

At Byåsen får satt et knalltøft forsvar fra start i dag blir viktig. Her representert med Marie, Caroline og Mathilde mot Larvik. ( foto av Fotolars )

I dag møter Byåsen et Fana som har jobbet seg jevnt og trutt oppover i Rema 1000 Ligaen de siste tre sesongene. De endte i fjor på en meget sterk 6.plass. De kommer med et lag som knuste Flint i cupen sist uke.

Anna Huse og de andre på kant har løpskraftnok til å slite ut Fana i sine returløp utover i kampen.

Det blir nok et basketak da begge lag trenger to poeng i en jevn nedre halvdel av serien. Det er begrensninger på publikumsantall som gjør at alle som kommer betyr ekstra mye som støtte i en tøff hjemmekamp. Byåsen har trent godt den siste uken å er klare til kamp i kveld kl. 1800 i Kolstad Arena. Billetter får du kjøpt via Byåsen App.

Byåsen Håndball Elite trenger din støtte i kveld. Ta med venner og familie og gi ditt bidrag til at vi får slike jubelscener i i Kolstad arena i kveld.

( Front bilde Andreas Kristoffer Berge )