Byåsen Trevare AS har inngått et samarbeid med Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Byåsen Trevare AS har inngått et samarbeid med Byåsen Håndball Elite

Flott å få med seg Byåsen Trevare AS på laget, sier Kristin Garnvik .

Velkommen til Byåsen Trevare AS

Byåsen Trevare AS ble etablert i 1991. Vi har idag 28 ansatte. Med egne ressurser løser vi de fleste oppdrag innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.

Vårt innrednings- og møbelverksted har bred kompetanse innen spesialinnredninger, skranker, bokhyller, trapper, kjøkken, bad og garderobe.

Vi er underleverandør til store entreprenører som NCC og Skanska.

Vår tømreravdeling har lang erfaring og kompetanse innen bygging av arkitekttegnede boliger. Boliger med høy standard, med tilpassede spesialløsninger, utført i samarbeid med arkitekt, byggherre og vårt innredningsverksted.

Byåsen Trevare AS påtar seg totalentrepriser og har samarbeidsavtaler med dyktige håndtverkere innen alle faggrupper. Byåsen Trevare AS benytter kun egne fast ansatte. Vi leier ikke inn tilfeldig arbeidskraft, dette sikrer oss kontroll over kvaliteten på våre prosjekt. Vi tar ansvar for egen rekruttering og er godkjent lærebedrift i både tømrer- og møbelsnekkerfaget. Våre ansatte har lang erfaring og besitter høy faglig kompetanse.

Byåsen Trevare AS har en solid økonomisk plattform som sikrer våre kunder. Vi har gode referanser, og en rekke arkitektkontor anbefaler oss til sine oppdragsgivere.

Vi er nå sertifisert som Miljøfyrtårn-bedrift

Miljøfyrtårn er en sertifisering der bedriften må tilfredsstille en rekke krav. Blant generelle krav må virksomheten ha et godt system for HMS-arbeid som fungerer i praksis. Videre skal ansatte være godt orienterte om miljøarbeidet i egen virksomhet, og delta i arbeidet med å gjøre bedriften mer miljøvennlig. Også innkjøp, energibruk, transport og avfallshåndtering berøres.

https://byasentrevare.no/