Byåsen viste muskler i sesongens første kamp. – Byåsen

Byåsen viste muskler i sesongens første kamp.

Storhamar var første lag på motsatt banehalvdel under serieåpningen på søndag. Vi endte som nr. 8 i fjor og Storhamar er klare for Champions League etter deres andreplass i fjorårets serie. Det lå an for en spennende kamp sett med Byåsen-øyne. Når kampen ble blåst i gang var det forventet at gjestene kom til å gå tøft ut og sette et høyt tempo fra start, men etter en del slurv så var det Byåsen som ledet med fire mål etter seks minutter. Det var morsomt å se at jentene virkelig har gjort fremgang, det har blitt tatt steg både personlig og kollektivt. Første omgang gikk skikkelig bra, Byåsen ledet med fem mål mot slutten.

Kjerstin tilbake med fullt trøkk. (FOTO: Lars Skaug)

To viktige bidragsytere til det gode resultatet var Annick Lipmann som også i år vokter målet og Kjerstin Boge Solås som definitivt er tilbake etter skade. Det kom en utvisning på Byåsen på slutten av omgangen og det førte til at vi ledet med kun 1 mål til pause, 17-16. Etter en nedtur inn mot pause så kom vi på banen etter hvilen, med noen grep fra lagledelsen i lomma. Jentene prøvde å komme tilbake på sporet av seier utover i omgangen, men duellene ble tette og omgangen fortsatte med bølgende spill i begge retninger.

En dypt konsentrert Caro (FOTO: Lars Skaug)

Caroline Aar Jacobsen gjorde en veldig god jobb fra strek og scoret flere viktige mål, samt at Annick stod en god kamp sammen med et solid forsvar. Jentene spiller virkelig mye god håndball og tar kloke valg i angrepsspillet, men beklageligvis så ender denne omgangen som den forrige. Byåsen som har ledet nesten hele kampen må se seg slått av et bedre og mer rutinert lag, som holder hodet kaldt under press. Kampen endte 26-29 i favør Storhamar. Kjerstin endte forøvrig opp med hele 8 fulltreffere, ble toppscorer og fikk bestemannsprisen.

Bestemannsprisen ble tradisjon tro utdelt av kommende små stjerner. (FOTO: Lars Skaug)