BYÅSEN VS BERGEN – Byåsen

BYÅSEN VS BERGEN

To kamper denne uka mot Tertnes borte og Fana hjemme på Søndag. Det er et revansjelystent lag som møter Byåsen i Bergen på Onsdag. De tapte Onsdag mot et Molde som i dag slo Fana i Bergen . Det tetter seg til mot slutten av sesongen og sjelden har vel flere lag vært med å kjempet om topp fire posisjon i Rema 1000 Ligaen. Onsdag står Tore Johannesen på motsatt trenerbenk i sin tolvte sesong som hovedtrener i Tertnes. Tertnes har enda ikke vært i nærheten av nivået de hadde inne i fjorårets sesong, men har svingt mer i prestasjonene. Byåsen på sin side har vært stabile og stått stødig. Laget fikk en liten ripe i lakken sist Onsdag, men vi ser på trening at gruppa jobber hardt for å komme tilbake i godt slag i Bergen .

Atle og Frode har fullt fokus på å finne tilbake til den gode rytmen inn mot Onsdagens kamp mot Tertnes.

Tertnes har fire seire og et tap på de siste fem kampene . Byåsen på sin side har tre seire, en uavgjort og et tap på de siste fem. Linn gosse og Thea Stankiewicz er Tertnes sine toppscorere med Madeleine Hilby som lagets klare playmaker og dirigent. Vi tror det blir en tøff og actionfylt kamp med to lag som vil gjøre alt for å beholde sin posisjon i toppen.

Byåsen hadde en god og effektiv økt Lørdag. Hele troppen gleder seg til å kampen på Onsdag.
Teodora Tomac er en av flere som viser stort engasjement når det øves detaljer på trening.

Det ble seier 28-23 på hjemmebane i Oktober. Vi får se hvordan lagene står til hverandre etter en god treningsperiode i Desember og gode resultat for begge lag i 2020.