Byåsendag på Stjørdal – Byåsen

Byåsendag på Stjørdal

Samtidig som fem av Byåsenjentene er i Brasil og spiller VM arrangerte vi Byåsendag i Lånkehallen.

Sammen med MOT og to av våre største samarbeidspartnere, Adresseavisen og SpareBank1 SMN, dro Byåsenjentene til Lånkehallen. Der skulle de inspirere og lære bort til over 100 barn og unge.

Alle aldre

Byåsendagen startet med trening for de yngste i alderen 7-10 år. I en time trente og lærte de av Byåsenspillerne. Etter endt økt var det autografskriving og bildetaking samtidig som Adresseavisen, SpareBank1 SMN og MOT gav bort forskjellige giveaways.

Pulje nummer to besto av de i alderen 11-14 år. De trente også en time sammen med Byåsenspillerne, men denne gangen var det en litt mer teknisk trening. Også de fikk ta bilder med jentene og mottok giveaways.

Til slutt var 12 lokale talenter i alderen 15-16 år med på Byåsens egen trening. Valery Putans hadde lagt opp til en lærerik og intensiv økt, med fokus på hurtighet og blikk for spillet.

Lærerikt

Deltakerne på Byåsendagen syntes dagen var lærerik og inspirerende. Tillbakemeldingene fra dagen var utelukkende positive, samtidig som vi fikk en god pekepinn på hva som fungerte godt og ting som kanskje kan forbedres.

– Byåsendagen skal holdes flere ganger denne sesongen på forskjellige plasser rundt og i Trondheim, sier Tove Henriksen hos Byåsen.

Kvelden ble avsluttet med kveldsmat for Byåsenspillerne og de 12 som var med på treningsøkta. Her kunne man spørre spillerne og trenerne våre om hva det måtte være.

En stor takk rettes til alle de som bidro og hjalp oss med å få i stand Byåsendagen!

BILDESERIE FRA BYÅSENDAGEN KAN DU SE HER