Byåsendagen, en suksess – Byåsen

Byåsendagen, en suksess

Torsdag 19.januar fikk over 150 barn fra Orkanger og omegn en kveld sammen med Byåsenjentene.

Dette var andre gang Byåsendagen ble arrangert i distriktet, sammen med sine største samarbeidspartnere. Over 150 barn i alle aldre. SpareBank1 SMN, Adresseavisen og MOT skapte sammen med Byåsen en minnerik dag for de unge håndballspillerne. Her var det mange som fikk sin autograf fra sine forbilder.

 

 

Fem puljer med 30 barn i hver

Alle deltagerne ble delt inn i aldersgrupper og ble instruert av Byåsenspillerne i diverse øvelser. Byåsens langslagsspillere var på plass og det virket å være svært spennende å bli trent av verdensmesterne.

 

Kontrings tips fra trener, Valery Putans

Alle lokale trenere og øvrig interesserte fikk en kort leksjon om kontringer i håndball spillet

.

Lokale talenter

Etter at alle barna var ferdig med sine økter var det klart for Byåsens egen trening. Her var fire lokale talenter invitert til å være med, Vera Bekken, 16 år fra Meldal (på bildet: til høyre for Ida Alstad), Lene Høve Storholt, 16 år fra Meldal, Kristin Haugan, 18 år fra Orkanger (til høyre for Tonje Nøstvold), Mali Lilleås Næss, 17 år fra Orkanger. Alle fire greide seg svært bra, iflg.trener Valery Putans. Kanskje blir de å se i Byåsendrakt en dag?

Viktige bidragsytere

Byåsen vil rette en stor takk til sine samarbeidspartnere, SpareBank1 SMN, Adresseavisen og MOT for deres bidrag på Byåsendagen. I tillegg rettes en stor takk til Orkangers ildsjel og Postenligadommer Øyvind Togstad. Byåsendagen ville ikke vært mulig uten deres bidrag!Gruppene

(Byåsen)