Byåsenjentene #1 Astrid Mjøen Holstad – Byåsen

Byåsenjentene #1 Astrid Mjøen Holstad

Vi ønsker å lage en serie med blogg-innlegg fra jentenes liv og vi har kalt det Byåsenjentene. Håper det vil falle i smak for våre supportere og andre interesserte. Første jente ut er Astrid.

Ei typisk håndballuke for meg, dag for dag 

Som første i en rekke innlegg som kommer hver fredag fremover, vil jeg presentere meg selv og konseptet kort. Jeg heter Astrid og er spiller i Byåsen Håndball Elite. I dag skal jeg dele et blogginnlegg fra min hverdag, så du kan bli bedre kjent med meg. Gled deg til fredagene fremover, for hver fredag dukker en ny spiller opp på bloggen og deler noe fra sin hverdag!

Håndballhverdagen min går ut på mer enn å spille i Byåsen om dagen. Jeg har inngått en avtale med CSK (Charlottenlund) om utlån. Dette er for å få et bedre sportslig tilbud, da det har vært lite spilletid i starten av denne sesongen. I tillegg til timene som legges ned i håndballhaller med Byåsen og CSK, er jeg trener for damene i Flå 4.divisjon. Dette gjør at en typisk håndballuke ser slik ut for meg:

Mandag:

09.00-11.00 Styrketrening på 3T

17.00-19:00 Håndballtrening med Byåsen

Tirsdag:

08.00-09.30 Basistrening i Granåsen

16.45-18.30 Håndballtrening med CSK

20.00-21.30 Håndballtrening med Flå

Onsdag:

Kampdag evt. intervalltrening

Torsdag:

09.30-11.00 Basistrening i Granåsen

17.00-19.00 Håndballtrening med Byåsen

20.00-21.30 Håndballtrening med Flå

Fredag:

09.00-11.00 Styrketrening på 3T

18.30-20.00 Håndballtrening med CSK

Lørdag:

10.00-11.30 Håndballtrening med Byåsen

Kamp med Flå

Søndag:

Kampdag eller fri

 

Selv om enkelte dager blir hektiske, trives jeg svært godt og er takknemlig for å få være en del av så mange lag. Det er mange fordeler ved det. Jeg får et unikt treningstilbud med Byåsen, hvor alt legges til rette for at vi skal prestere. Istedenfor å sitte mye på benken får jeg spilletid i CSK, som har et meget dyktig mannskap og sist men ikke minst får jeg testet og utviklet mine håndballkunnskaper ved å trene Flå. Til sammen har jeg tro på at dette vil gjøre meg til en mer komplett håndballspiller.

Neste uke er det Andrea Austmo Pedersens tur! Kommenter gjerne på Facebook om det er noe du ønsker at Andrea skal skrive om.