Byåsenjentene klare for finale – Byåsen

Byåsenjentene klare for finale

etter knepen seier mot Tertnes som endte 21-20.

Det ble et tett og mål fattig oppgjør mellom Byåsen og Tertnes. Første omgang ble preget av godt  forsvarsspill fra begge lag mens angrepspillet var preget av nervøsitet og dårlig uttelling.

Til pause ledet Tertnes med ett mål, 7-8.

Andre omgang åpnet Byåsen forrykende og gikk raskt opp til en fem måls ledelse som de holdt frem til 10 minutter gjenstod. Da kom Tertnes for fullt å la om forsvarsspillet til offensivt forsvar og frimerke, derfra og inn spiste de opp ledelsen Byåsen hadde. Kampen ble avgjort i siste sekund da målvakt Terese  gjorde en av sine mange fantastiske redninger. Terese ble forøvrig kåret til banens beste.

Tonje ble toppscorer med 8 mål. De øvrige målene kom ved Marie 4, Raja 3, Inga Berit 3, Silje 1, Maren 1 og Jenny 1

I finalen møter de Tyske  Leipzig som vant 29-25 mot BNTUBelAZ Minsk. BNTUBelAZ fra hviterussland, ga Leipzig god kamp, men seieren var aldri truet.