Byåsenjentene trenger DIN hjelp! – Byåsen

Byåsenjentene trenger DIN hjelp!

Byåsens supporterklubb, Super8ern, ble etablert i 2013. Klubben har i alle disse årene vært til stor hjelp for jentene våre og stemningen i hallen. Nå står supporterklubben i fare for å legges ned.

 

Super8erns leder, Jan-Werner Kristiansen, sier det er manglende antall medlemmer og interesse som er årsaken til at de nå vurderer å legge ned klubben fra og med neste sesong. – “Vi er rett og slett for få medlemmer og da daler motivasjonen for hver kamp som går. Vi synes det er kjempemoro å være en del av den fantastiske gjengen Byåsenfamilien er, men vi blir litt stresset og demotivert av at vi aldri vet om vi er nok folk til å klare å lage liv og høres på kampene. Vi vil veldig gjerne bestå som supporterklubb og være Byåsens spiller nr. 8, men ser på det som vanskelig uten medlemmer som kommer på kamp”.

 

Byåsen er svært glad i og helt avhengig av publikum og supporterklubben sin. Helt fra starten og frem til dags dato har de vært til uvurderlig hjelp og inspirasjon for jentene våre som kriger ute på parketten. Hver kamp lager de et svært godt liv i hallen og skaper en god stemning. Byåsen som klubb vil synes det er svært trist dersom supporterklubben vår legges ned. Byåsen er et av få lag i eliteserien som har det privelegiet å ha en egen etablert og oppegående supporterklubb. Nå håper vi på publikums hjelp til å drive supporterklubben videre!

 

Byåsens kaptein, Marie Henriksen, sier i en kommentar til saken at – “Super8ern betyr veldig mye for oss spillerne! Vi setter stor pris på den stemningen de lager i hallen og det engasjementet de legger ned. De er på alle kampene våre og vi håper virkelig de er med oss videre!”

 

Også vår målvakt og landslagsaktuelle Andrea Austmo Pedersen er utrolig glad i supporterne sine og mener det er utrolig trist dersom klubben ser seg nødt til å legge ned. Hun har også en oppfordring til Byåsens trofaste publikum om å gjøre det de kan for å unngå at Super8ern legges ned fra og med kommende sesong. – “Jeg syns det er utrolig trist om våre beste supportere vurderer å slutte å heie oss frem på banen. Skjønner også at de må være flere for å fortsette. Derfor vil jeg gi en oppfordring til alle som har ett hjerte for Byåsen og ønsker å heie og lage lyd for å skape stemning i Nidarøhallen. Vi på Byåsen synes Super8ern har vært kanon og vi setter virkelig pris på å ha de med på “laget”. De lager liv i hallen og støtter oss gjennom hele kampen”.

 

Nå ber supporterklubben for sitt liv og håper på hjelp Byåsenpublikummet, slik at klubben er liv laga også for fremtiden – “Vær så snill å hjelp oss slik at vi fortsatt kan være spiller nummer 8 og hjelpe jentene fram til en herlig seiersrekke neste sesong”.

 

Byåsen som klubb ber med dette om hjelp fra vårt trofaste publikumm. Vi håper at mange av dere ønsker å være med å heie, blåse, tromme og synge sammen med Super8ern fra og med kommende sesong. Dersom vi ikke klarer å få flere medlemmer i supporterklubben, vil jentene høyst sannsynlig stå uten sine viktigste støttespillere på banen fremover. Støttespiller nr. 8 er svært viktig for jentene våre å ha i ryggen.

 

Vær så snill og hjelp jentene våre til seiere på banen også kommende kamper! Dersom du ønsker å bidra kan du kontakte leder i Super8ern, Jan-Werner Kristiansen, på telefon 40604583 eller e-post: jan.w.kristiansen@gmail.com