Byåsenjenter tar store steg – klare for Cupfinale! – Byåsen
Fra venstre: Anna Huse, Julie Bøe Jacobsen, Kristin Loraas, Marie R. Hansen.

Byåsenjenter tar store steg – klare for Cupfinale!

Førstkommende lørdag, 29. desember, kl. 12:00, skjer det! Alt er klart for Cupfinale i Oslo Spektrum for flere av jentene våre!

Det nærmer seg NM 20 finale for Byåsen Håndball Elite sitt Junior lag. Flere av våre Elitespillere kommer til å sette sitt preg på finalen, blant dem Julie Bøe Jacobsen, Anna Huse, Marie Rokkones Hansen og Kristin Loraas. Alle fire spiller i dag for Elite, har fremtiden foran seg og vil de neste par år ta mer og mer plass i vår elitetropp.

Hanne Sagvold og Tuva Høve er andre Byåsen Håndball Elite spillere som kan bli jokere i en tøff finale mot Solas sterke juniormannskap. Treningshverdagen til alle seks spillere er nå i Byåsen Håndball Elite.

Det har vært en meget bra trenings periode inn mot Finalen lørdag 29.12.18 kl. 1200. Et lag med sultne trøndere og spillere som har valgt å komme til Trondheim for å utvikle seg videre står i front i finalen.

Det gror godt i klubbmiljø rundt om i Trøndelag som gir store forhåpninger til at Byåsen Håndball Elite får et bredt spekter av gode spillere som vil banke på døren i årene som kommer. Byåsen Håndball Elite trenerteam, Atle Oliver Johansen og Frode Bjerkan, er tydelige på at utvikling av unge spillere med spisskompetanse og generell godt treningsgrunnlag er typer de ser etter allerede.

Kampen kan ses på TV2 Sport 2 og TV2 Sumo!

Vi ønsker Byåsen Håndball Elite Junior lykke til 5. juledag og videre utvikling i sesongen 2018/19 som fortsetter i januar!