Caroline Aar forlenger med Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Caroline Aar forlenger med Byåsen Håndball Elite

Caroline Aar er en tøff spiller som ikke legger noe i mellom på banen. Hun er heller ikke redd for å gi lagvenninner klar beskjed om hva hun mener . Engasjert i det meste og alltid tilstede i treningsarbeidet. Viktig for alle lag å ha spillere som gir det lille ekstra for å piffe opp intensiteten i det som skjer. Vi spurte Caroline om hvorfor hun signerte og hvordan hun tror den nærmeste tid og neste sesong blir.

Man kan trygt si at de siste tre årene i Byåsen har vært innholdsrike. Vi har som klubb og spillergruppe møtt utfordringer som skader og økonomisk turbulens, men vi har også fått kjenne på oppturer som medalje i serien og kvalik til Europacup.

Vi har kommet styrket ut av det, og jeg ser tendenser til at noe veldig spennende er på gang. Byåsen har fått på plass en administrasjon som tenker langsiktig, og det har høstet mange sponsorer som står med oss i en tid hvor toppidrettens eksistens er helt avhengig av deres lojalitet.

Vi har fått et godt etablert trenerteam som pusher oss mot utvikling selv i covid-omstendigheter. Vi har fått kjenne på gevinster fra det tette samarbeidet med Olympiatoppen. Spillere som har vært utsatt for skader er på god vei tilbake, samtidig som at yngre krefter har fått mye ansvar og utviklet seg denne sesongen.

Med dette tatt i betraktning jeg tror at Byåsen blir et lag å følge tett til neste år. Dette er en reise jeg ønsker å bli med på! Så er også hverdagen i Trondheim veldig givende slik som den er nå. Jeg elsker å komme på trening til den spillergruppa vi har her.

Og så er jeg så heldig at jeg har en arbeidsgiver som lar meg kombinere toppidretten med en deltidsstilling som konsulent i Tieto EVRY. Her får jeg får bruke hodet på en litt annen måte enn på håndballbanen, og jeg tror disse arenaene komplementerer hverandre.