Caroline Aar tar ordet! – Byåsen

Caroline Aar tar ordet!

Caroline Aar kom til Byåsen Håndball Elite ved sesongstart. Trondheims jenta spilte på Tertnes, bodde i Bergen og studerte ved NHH før hun flyttet hjem til Trøndelag. Hun studerer fortsatt ved NHH mens hun spiller på Byåsen Håndball Elite. Les hennes tanker rundt den utfordrende situasjonen vi er i.

Det står om eliteseriespill i Trøndelag. Byåsens økonomiske historie har sine skjær i sjøen. Og med håndballmiljøets løpende utfordringer kan jeg heller ikke garantere for at klubben aldri vil stå ovenfor en økonomisk utfordrende situasjon igjen… Men vi som i dag befinner oss i klubben, ønsker en mulighet til å rette opp i de feilene som er gjort. Og ja, i denne runden er vi avhengige av litt hjelp.

 

Ikke tro at vi anser dette som en enkel løsning. Jentene står med lua i hånda. Det sitter dypt hos oss å spørre om hjelp. Som håndballspiller ønsker man å bidra til verdiskapning gjennom underholdningsrik håndball, stille opp på dugnader og gi tilbake til våre trofaste sponsorer. Ikke gjennom innsamlingsaksjoner. Jeg spør om hjelp nå, og det blir med denne gangen.

 

Jeg tror derimot at vi har noe å gjøre i trøndersk og norsk idrett. Vi ønsker å være mentorer og forbilder for barna dine. Vi ønsker å gi deg nervepirrende, lekende, stolte og ja, noen ganger også skuffende øyeblikk fra håndballbanen. Vi ønsker å skape kvinnelige idrettsprofiler med sjel, integritet og ikke minst x-faktor. Vi ønsker å være et avbrekk fra en hektisk hverdag og et samlepunkt for venner og familie. Vi ønsker å skape patriotisme og stolthet!

 

Om vi mot formodning kommer oss gjennom desember, skal ikke dette ende med lettere skuldre. Da skal januar lyse av varseltegn. Alle i klubben må gjøre sitt for å opprettholde en bærekraftig drift som samtidig tiltrekker trøndersk og norsk næringsliv!

 

Vi håper at du kan kan anse din støtte som en investering. En investering i en sjanse til å rette opp feil. En investering i en drøm dine barn kan strekke seg etter. En investering i en overtent gjeng jenter som sitter med følelsen at dette bare er begynnelsen.

 

Uansett utfall, vi jeg si at jeg så inmari imponert over dere jenter! For en gjeng. Alle tilrettelegger studier og jobb for å bli best. En treningsiver som jeg tror ikke kan sammenlignes med noen andre klubber, hverken nasjonalt eller internasjonalt, uansett kjønn. Jeg vet det høres sprøtt ut, men jentene får bøter dersom de blir tatt i å trene for mye!

 

Takk til dere som allerede har bidratt. Alt fra trenere til besteforeldre, ildsjeler i breddeidretten og sponsorer. Vi gleder oss til januar for å vise at deres støtte er vår mulighet til å gi tilbake!

Du kan bidra her!