Cupgull – Byåsen

Cupgull

Jentene valset over Tertnes i dagens Cupfinale i Oslo Spektrum.

Juniorjentene til Byåsen vartet opp med flott håndball i Oslo Spektrum i dag. Byåsen ledet fra start av og stillingen til pause var 10 – 18 til jentene våre. Målvakt Guro Rundbråten stengte buret totalt da hun i første omgang reddet hele seks 7-meterskast(!!). Guro reddet også mye av det Tertnes hadde å komme med, både fra strekspillerne og backene på langskudd.

Byåsen tok føringen fra første minutt av og Tertnes kom aldri inn i kampen. Utover i 2. omgang satte Tertnes både Marie og Mari ute av spill, men Byåsen klarte likevell å score mål etter mål. Den ferske EM-vinneren Mari Molid ble Byåsens mestscorende med sine seks mål. Alle Byåsens spillere fikk spilletid og flere av de som ikke spiller for Elite laget markerte seg særdeles bra.

Byåsen stilte med følgende tropp i dagens Cupfinale: Guro Rundbråten, Mai Marcussen, Guro Størdal, Marie Henriksen, Kristin Bratt Ovesen, Mari Molid, Anne Helene Faanes, Mona Bruskeland, Marte Smistad, Marinn Aune Kværness, Marte Moe, Guro Christiansen, Eline Seth og Astrid Mjøen Holstad.