Da er det klart for første treningskamp – Byåsen

Da er det klart for første treningskamp

Hoved trener Atle Oliver Johansen og Ass.trener Frode Bjerkan har nå trent årets stall i tre uker. Nå ønsker de at spillergruppa skal få kamptrening og starter mot Levanger som rykket opp til 1.Divisjon i vår. Det er planlagt flere kamper og vi kommer tilbake med informasjon om dette. Tirsdag tar Atle og Frode med seg hele stallen for årets første kamp. Trener team er helt klare på at fra nå handler det om å skape relasjoner inn mot seriestart.

Frontbilde av Fotolars

Atle Oliver og Kjerstin diskuterer detaljer ( Bilde av Fotolars )

Vi spurte Levanger sin hovedtrener litt om årets sesong og møte med Byåsen.

Vi har vært ute og hentet noen forsterkninger, men hovedsakelig har vi bygd videre på kulturen vi startet på sist år. Jentene har stort sett trent to økter om dagen gjennom korona pausen og inn mot seriestart så er nivået på trening klart bedre enn før. Vi har fått til en treningskultur som gjør at vi har hatt en jevn utvikling gjennom min tid her, og det er nøkkelen for sesongen som kommer også.

Sånn sett er det utrolig viktig å få begynt med kamper igjen. Det er en real test for oss, og begynne min Norges 3.beste lag, men det er sånt som motiverer oss. Flott at man har slike muligheter i nærmiljøet.

Thomas Engen er inne i sin andre sesong som hoved trener i Levanger. Meget god start med opprykk til 1.divisjon. ( bilde tatt av Erlend Aune )

Her er link til Levanger sin hjemmeside

https://lhk.no/