Da er første uke med felles økter gjennomført – Byåsen

Da er første uke med felles økter gjennomført

Det er lenge siden laget har vært samlet i en hall med ball. Trenere og spillere var helt klart glade for å komme i gang med lett teknisk trening innendørs. Nye spillere i troppen som Kjerstin Boge Solås og Dina Klungtveit Olufsen var ikke med på økter denne uke . Sofie Riseth under opptrening og Helle Kjellberg-Line er fortsatt i Oslo . Ida Alstad er under opptrening. ellers var alle på plass. Karen Forseth er nå inne i sin første sesong som Byåsen Håndball Elite spiller.

Odd var selvsagt på plass .

Det var en lett hall økt med mye fokus på grunn teknikk og fot arbeid i Sjetne hallen på Fredag. Det er litt ekstra spennende å følge med i år da spillere har hatt enda større ansvar for egen trening . Det ble en del skudd trening rundt mål og i kontra varianter en og en. Mange lekte med skudd varianter vi håper de tør å ta med i spillet når alvoret begynner til høsten.

Spillergruppa har gjennomført tre felles økter første uke der to har vært hall økter. Onsdags økt ute var visst en knalltøff økt . Nå får vi se hvordan Hoved trener Atle Oliver Johansen og Ass.trener Frode Bjerkan skal bygge opp Byåsen Håndball Elite inn mot ny sesong der de kommer fra en Bronse medalje. Noen nye fjes har kommet inn i gruppa og noen har forlatt troppen siden bråstopp i Mars.

Det er lite tvil om at energien Julie og Caroline har i sitt spill å som typer vil være viktig for å dra med seg troppen opp på et tøft nok nivå på trening i en ny sesong der Byåsen kommer fra medalje. Det må kvesses skikkelig til i treningsarbeidet for å oppnå samme nivå i år. Alle spillere må ta nye steg i sitt spill. Her setter vi en knapp på at disse to kan bidra mye.