Dagbok fra VM-klare juniorjenter! – Byåsen
Foto Robert Magnussen

Dagbok fra VM-klare juniorjenter!

Det norske juniorlandslaget har denne helgen vært i Kroatia og spilt VM-kvalifiseringskamper til sommerens VM i Russland. Byåsen Håndball Elite var representert med 3 spillere på samlingen – Tonje Haug Lerstad, Maria Hjertner og Ida M. Hernes.

 

De norske jentene spilte totalt tre kamper. Det endte med ett tap og to seiere. Jentene er med disse resultatene klare for sommerens juniorVM!

 

Kampene endte som flg.:

Norge-Kroatia (17-24)

Norge-Hellas (33-11)

Sveits-Norge (18-36)

 

Vi har fått “dagbok” / kamprapport fra vår egen målvakt Tonje Lerstad:

 

“Heihei! Spilt første kvalikkamp i går (fredag) mot Kroatia. Det gikk ikke helt som forventet. Preget av et langt opphold og spenning i luften greide vi ikke senke skuldrene og spille som vi pleier. Ble hakkete og urytmisk i angrep, og fikk ingen flyt. Forsvaret var heldigvis mye bedre enn det har vært tidligere, noe som er veldig positivt å ta med seg videre. Var en veldig skuffa gjeng etter 17-24 tapet, men er revansjelystne på seier mot Hellas. Det skal bli gøy! Så nå er det bare å få en god treningsøkt før det blir hvile og oppladning til neste match! Klem Tonje”.

 

«Kampene mot Hellas (lørdag) og Sveits (søndag) ble helt annerledes enn mot Kroatia! Vi gikk inn med innstillingen om å fortsette det brae forsvarsspillet, men være tidligere i avtalene og satse mere på mål i angrep. Det funket for oss, og vi var tilbake på det nivået det er forventet at vi er! Med to suverene seiere er vi videre til VM i sommer, noe som var et klart mål for oss! Vi sitter med en god følelse og gleder oss til å fortsette å utvikle oss som lag! Etter en uke på samling var det godt å komme tilbake til påskeferie, men snart starter forberedelsene mot bortekampen mot Molde, som vi absolutt ikke kan ta lett på!».

 

Byåsen ønsker å gratulere våre 3 jenter og resten av det norske juniorlandslaget med en flott innsats og lykke til i sommerens Junior-VM i Russland!