Daglig leder Torbjørn Balstad slutter i Byåsen Håndball Elite – Byåsen

Daglig leder Torbjørn Balstad slutter i Byåsen Håndball Elite

Gir seg etter 8 år i Byåsen

I en pressemelding onsdag 10.juni informerer styret i Byåsen Håndball at daglig leder gjennom 8 år, Torbjørn Balstad, har valgt å slutte i Byåsen. Det ble presentert for en samlet spillegruppe samme ettermiddag.

Styreleder Tore Bull Hedel uttaler at Byåsen er inne i en spennende tid med både positive og mer utfordrende utfordringer, men med et lag som er ungt, lovende og lokalt, ser vi at det er et storlag på gang. Det at daglig leder fratrer sin stilling som leder er en betydelig, men ikke så kjærkommen utfordring. Et samlet styre takker Torbjørn for den fantastiske jobben han har gjort for Byåsen gjennom sine 8 år, og understreker at det ikke er noen dramatikk eller uenighet som er grunnen til fratredelsen.

Torbjørn selv har følgende å si:

«Ønsket om å gjøre noe annet enn kun håndball er blitt mer merkbart med årene og da er tiden inne for å slippe til andre. I utgangspunktet hadde jeg et fem års perspektiv, men det ble åtte år, men jeg angrer ikke en dag.

Det å jobbe med flotte ungdommer og masse landslagsspillere på alle nivå har beriket meg i stort monn. Med et av Europas mest talentfulle håndballag vil dette være en meget spennende jobb for fremtidens leder. Spillere med fremtiden foran seg, hvor mange allerede banker på døra til A-landslaget. Gjennom de åtte årene er det blitt et stort nettverk i håndball Norge, men også i Det Europeiske Håndballforbundet, EHF. Det har vært en berikelse hele veien»

Balstad fratrer klubben 31.08.15 og vil gjøre alt for at det meste skal være på plass innen sesongstart.

Les mer om saken på adressa.no