De yngste fikk endelig være med Byåsen Håndball Elite på kamp – Byåsen

De yngste fikk endelig være med Byåsen Håndball Elite på kamp

Det er helt klart at Byåsen Håndball Elite legger mye i det å skape gode rammer for neste generasjon spillere. I helgas treningskamper fikk vi sett mer av de typene som Byåsen Håndball Elite har knyttet til seg i sin A stall og som har amatør kontrakt.

Iselin Bjørnebye født 2002 er en bakspiller med meget godt håndballhode. Har en tøff spillestil med tøffe gjennombrudd og er teknisk veldig godt skolert. Har meget gode ferdigheter en mot en både i forsvar og angrep. En bakspiller som både kan spille midt, venstre og har til tider spilt en del høyre bakspiller da klubbene hun har spilt for har manglet venstrehendte.
Guro Fremo født 2002 er som Iselin inne i sitt andre år med amatør kontrakt for Byåsen Håndball Elite. Guro er en utpreget skytter med et god teknikk og kraft i sitt skudd. Hun jobber stadig med å utvikle sitt grunnspill og har de siste to årene hatt stor utvikling på sitt samspill med strek og kantspillere.
Vilde Krogstadholm født 2002 er en meget spennende kantspiller som har ei meget spennende kant arm. Hun har jobbet godt det siste halve året å viser på trening og de minuttene hun fikk sammen Elite i helga at det er en kantspiller for fremtiden.
Johanne Nypan født 2003 til venstre i bildet her i action mot Charlottenlund har nylig blitt tatt opp i Byåsen Håndball Elite på permanent basis. Hun satt 5 mål i 1.omgang mot Volda fra sin kantposisjon. Hun er i utgangspunktet en bakspiller type med høyt tempo i sitt spill. Gode egenskaper en mot en og har et godt øye for samspill med strekspiller. Nok en spiller med en spennende fremtid foran seg.

Vi har en helt klar målsetting om å få frem spillere fra Trøndelag som kan kan ta steget inn i Byåsen Håndball Elite, sier Atle Oliver Johansen. Skal vi oppnå dette må vi lage gode utviklings rammer og samarbeide godt med lokale klubber, trenere og spillere .

Det skal bli spennende å følge utvikling til Iselin, Guro, Vilde ,Johanne og flere i deres årganger som daglig jobber målrettet for en dag å bli spillere på øverste nivå i Rema 1000 Ligaen, Landslag og sikkert ute i større Europeiske liga . Byåsen Håndball Elite har på sin side bestemt seg for at de skal bidra på best mulig måte for at dette skal bli mulig.

( Alle foto tatt av Fotolars )