Debutant Andrea Holm Aune toppscorer i seieren mot Oppsal. Lipman stengte buret – Byåsen

Debutant Andrea Holm Aune toppscorer i seieren mot Oppsal. Lipman stengte buret

Det ble en rotete første omgang uten rytme i angrepspillet. Lite stemte fremover, men bakover stengte Annick Lipman buret. Andrea Holm Aune viste frem sin gode skudd teknikk og scorte sikkert på straffe. Det sto 8 – 10 i favør Byåsen Håndball Elite til pause

Andre omgang hakket like mye å det virket som om Atle Oliver Johansen sleit med å finne spillere som kunne få litt flyt i angrepspillet. Da Oppsal utlignet til 16 – 16 kunne det ha godt begge veier, men en rå tent Annick Lipman reddet Byåsen Håndball Elite gang etter gang. Julie våknet akkurat nok til at hun fikk litt fart i fremoverspillet å Byåsen får kontroll nok til å vinne kampen 21 – 26 mot Oppsal på bortebane.

Ikke en pen kamp, men viktig med to poeng. Andrea gjør en kjempe debut. Annick lipman gjør en knall kamp for oss i dag

Hele 8 mål ble det totalt på Andrea Holm Aune som var iskald på sine straffekast og treffsikker på sine kantskudd. Da er serien i gang . To meget viktige poeng ble med hjem til Trondheim. Nå blir det et par dager med trening før Vipers står på motsatt side i Kolstad Arena. Atle sa klart i fra til reporter etter kampen at på Onsdag må vi løpe ganske mye mer. Vi ser frem til ny kamp Onsdag kl. 19 15 i Kolstad Arena.