Debut for sesongens stall i Aquarama. – Byåsen

Debut for sesongens stall i Aquarama.

Den første seriekampen ble kastet i gang i Kristiansand, vi skulle få bryne oss mot Vipers ved første anledning i sesongens åpning av Rema1000-ligaen.

Byåsen hadde en god siste kampforberedende trening på mandag, stemningen i hallen var litt spesiell. Det var tydelig at alle var meget fokuserte på hva som lå bare noen timer foran dem. Jentene kjente nok litt på nervene før avkast, men dette er som seg hør og bør før seriestart.

Til tross for at det så ut for at denne utgaven av Vipers også er temmelig vanskelig å ha med å gjøre, så hang vi bra med resultatsmessig i første omgang.

Det gjelder nok det samme for Vipers faktisk som for oss og andre lag, nye tropper må spille seg sammen. Det kreves en del tid og kamperfaring for å få relasjonene til å sitte og spillet til å flyte.

Janne Håvelsrud Eklo holdt oss inne i kampen i angrep der hun leverte en rekke assist til våre kanter og linjespillere som satte våre fleste fulltreffere i første omgang ved nærskudd. Vi gikk til pause 5 mål bak på stillingen 18-13.

Etter hvilen kom vi ut for å ta fatt på å kneppe inn på ledelsen til hjemmelaget. Vipers kom ut av startblokkene med et smell, bakerst stod Katrine Lunde og plukket enkelt våre skudd, kontringsshowet startet.

Hvis de gav oss problemer i første omgang, så startet det ikke bedre i andre. Gang på gang fikk de tak i ballen i forsvar og løp fremover og kontret. Etter 9 minutter i andre omgang så hadde ikke vi tatt inn noe på ledelsen, Vipers hadde doblet til 10 mål. Hvis noen tvilte så er nok Vipers også å regne med denne sesongen. Vi måtte se oss slått 38-22 etter en dårlig dag på jobben.

Toppscorer: Ida Marie Kalhovd 4 mål

BB: Ida Marie Kalhovd

Vi har ikke tid til å dvele ved denne kampen, skuffelsen over en dårlig seriedebut begraves og vi ser fremover. Førstkommende søndag venter Romerike Ravens på vår hjemmebane.

Kom og se årets utgave av Byåsen kjempe om sine første poeng i Kolstad Arena søndag 030923 klokken 17.00. Det er fremdeles ledige billetter!