Den store finaledagen! – Byåsen

Den store finaledagen!

Larvik gjester Trondheim Spektrum i kveld når den første av to finalekamper skal spilles.

Det er klart for den første av to kamper når jentene tar avkast klokken 18:00 i Trondheim Spektrum i dag. Larvik er som kjent motstander og dette er en kamp jentene har sett frem til.

Byåsen slo Stabæk over to kamper i semifinalene og Larvik slo ut Storhamar. Også finalen i Sluttspillet går over to kamper, en på hjemmebane og en på bortebane. Byåsen spiller på hjemmebane først siden de tok 2. plass i Postenligaen før returoppgjøret spilles i Arena Larvik førstkommende lørdag.

Utgangspunkt

Byåsenjentene lover å sette tenna i parketten og går for seier i dagens kamp. Det er svært viktig å få et godt utgangspunkt før den tøffe bortekampen på lørdag.

Meld deg på vårt arrangement på Facebook!

Dagens finale spilles ikke i Byåsens vanlige hjemmearena, men i hall A i Trondheim Spektrum. Det er på grunn av messe i den vanlige hallen. Hall A har mindre kapasitet enn den vanlige hallen og derfor anbefaler vi alle å kjøpe billetter på forhånd.

Klikk her for å kjøpe billetter!

Kveldens kamp er også siste mulighet til å se Byåsenjentene i aksjon på hjemmebane. Etter de to finalekampene venter en uke med ferie før jentene skal i gang med treningen igjen.

Ta turen til Trondheim Spektrum i kveld du også! Dette er siste hjemmekamp for sesongen og Byåsenjentene trenger all den støtten de kan få!

Ønske jentene lykke til i kommentarfeltet under du også!