DET BLE EN GOD DAG FOR KANTENE – Byåsen

DET BLE EN GOD DAG FOR KANTENE

Oda Uthus ble i 1.omgang spilt opp med flere gode utspill fra Patty som resulterte i fem mål. Oda hadde også et nydelig innspill til Caroline på strek. Når Byåsen bretter ut spillet ut mot kantene blir det vanskelig for Oppsal å demme opp. Oppsal tar litt innpå i slutten av omgangen. Byåsen får igang flere spillere å det vil de få igjen på sikt. Godt gjennomført 1.omgang med mye godt fremoverspill og stort sett full kontroll bakover. Atle var godt fornøyd med store deler av omgangen , men ønsker at Byåsen skal holde fokus helt ut.

Det blir en målrik andre omgang fra Byåsen Håndball Elite sin side. Helle Kjellberg – Line får stått nesten hele omgangen i mål. Vi tok en prat med Annick etter kampen som oppsummerte med godt kantspill av Oda og Anna. Forsvaret fungerte bra og det ble en god kamp av oss. Hun føyer til at Helle gjør en god omgang i mål. Det er godt å vite at Helle er klar hvis jeg ikke har dagen. Gode skussmål å få fra etter vår mening Rema 1000 ligaens mest stabile målvakt for øyeblikket. Patty har en meget god kamp som venstre bakspiller og forer kantene med utspill. Caroline Aar skaper fem straffere for Byåsen og binder forsvaret sammen. En godt gjennomført bortekamp som gir oss to viktige poeng.

Byåsen ligger fortsatt på andre plass før neste hjemmekamp som er mot Follo neste Onsdag kl. 18 000 i Trondheim spektrum. Alle bilder i artikkel tatt av Annick Nielsen.