Det ble et tøft møte med et meget sterkt Storhamar – Byåsen

Det ble et tøft møte med et meget sterkt Storhamar

Første halvdel av 1.omg var for så vidt jevnspilt med en god Annick Lipman i målet. Omgangen ble preget av ganske mange tekniske feil.

Våre kanter ble lite involvert i banespillet i dag. Anna Huse , Andrea Holm Aune og Johanne Nypan fikk fire mål til sammen på kant og et på gjennombrudd bakspiller fra Andrea.

Storhamar skrudde opp tempo på 9-11 og gikk raskt opp i en 9 -17 ledelse. Da fikk vi se hurtig og presis håndball med godt ankomstspill fra motstander.

Kristin Venn var ofte alene mot målvakt Annick Lipman å fikk etter et par bom i starten mer kontroll på sine avslutninger utover i kampen. Kristin viser stor variasjon i skudd teknikk å er helt klart i toppform .

I følge presse ansvarlig for radio sending fra Hamar hadde begge lag 10 tekniske feil i 1.omgang Storhamar brukte de mulighetene godt mot Byåsen. Stilling til pause ble 12 – 18 etter en bedre avslutningen på omgangen fra Byåsen.

Det ble en del enkle tekniske feil som straffet Byåsen hardt gjennom kampen. Det blir viktig å luke bort en del av dem til Søndagens hjemmekamp mot Rælingen. Andrea Holm Aune og de andre på Byåsen fikk testet fysikken mot et sterkt Storhamar forsvar.

Det var litt bedre start på 2.omgang , men man følte aldri at Byåsen på noe tidspunkt stresset Storhamar nevneverdig. Fire mål bak var det nærmeste Byåsen kom bak .

Teodora ble kåret til Byåsens beste spiller mot Storhamar.

Trener til Storhamar tar timeout på stillingen 19 – 25 og maner til disiplin i spillet. Det blir en omgang der Storhamar dominerer det meste og viser at de har 10 av 10 seire for en grunn.

Mathilde Arnstad og laget kan bruke denne kampen til å lære litt av Storhamar og ha som mål å være nærmere ved neste møte.

Byåsen må ta med seg læring fra de beste lagene å bruke erfaringen godt inn mot kampen mot Rælingen på Søndag. Nye muligheter mot et lag Byåsen har slått tidligere i sesongen.

På Søndag mot Rælingen skal vi tilbake til dette etter kamp. Det snur fort i håndball og ny kamp er lik nye muligheter. Vi gleder oss å vet at Byåsenlaget kommer til å gi alt på Søndag !!

Fortsatt Billetter å få kjøpt til kampen på søndag i Byåsen App. Kampstart kl. 16 00 i Kolstad Arena.