Det ble to særdeles viktige poeng – Byåsen

Det ble to særdeles viktige poeng

Byåsen gikk tøft ut av startblokkene å suste opp til en 5-1 ledelse med enkelt og direkte spill der særlig Marie Rokkones Hansen kom til sin rett. Oppsal kom seg fort til hektene og snudde kampen til sin fordel 5-6 . Da var det mye balltap og unøyaktighet i angrepsspillet til Byåsen som ga Oppsal gode kontrings muligheter. Resten av omgangen fulgte lagene hverandre tett med Oppsal et mål foran. Oppsals målvakt Benedikte Kalstad Hernes måtte ut med skade rett før slutt i 1.omgang. De har blitt hardt rammet med begge sine målvakter ute med skader etter Jul. Stillingen til Pause ble 13-14 .

Andre omgang ble som første en jevn affære der begge lag fighter for å få med seg poengene i denne meget viktige kampen. Byåsen klarer å få en tomålsledelse, men Oppsal nekter å gi seg. Med 22 sekund igjen av kampen fyrer Marie Rokkones Hansen av et skudd som gir Byåsen et måls ledelse. Oppsal får sjansen til å utligne , men Annick Lipman redder. Dermed blir begge poengene igjen i Trondheim.

Det kommer viktige kamper på rekke og rad, så veldig viktig å lande fort for igjen kjøre ny oppkjøring inn mot ny viktig hjemmekamp mot tabellnabo Fredrikstad.