DET BLIR TØFFE TAK – Byåsen

DET BLIR TØFFE TAK

Inngangen til andre del av sesongen har bestått av skader og utskiftninger som har gjort at flere spillere har måttet stå lenger på banen i de to første bortekampene . Det krever også mye av hver spiller å holde et maks nivå på alle økter for å oppnå den kvalitet som skal til for mest ut av hver økt. Dette har trener team og spillergruppe løst på en meget god møte. For de av som brukte mellom Jula til å følge laget sine treninger fikk vi se et Byåsen Håndball Elite som absolutt ikke hadde Juleferie i hode.

Caroline Aar er helt klart en av de som går i krigen på trening.

Det som har vært melodien i de to første kampene har vært et meget fysisk forsvar med tøffe taklinger der hele sentral linja uavhengig av hvem som har stått på banen har hatt god timing i taklinger, tatt riktig høyde, falt av og til tider hatt god kontroll på motstander sitt strekspill. Det tyder på at alle er påskrudd og tilstede i arbeidsoppgavene. Caroline Aar og Mathilde Arnstad har gjort en god figur i treer posisjon i de to første kampene sammen med Anna Kallestad . Skal bli spennende og følge videre utvikling og rollebygging i Byåsen Håndball Elite sitt forsvar.

Julie Bøe Jakobsen blir helt klart en nøkkelspiller for det kreative med sin uredde stil viser hun stadig at hennes spill er i utvikling.

Tre poeng på de to første bortekampene har gjort at kampen mot Aker kl. 18 00 i Trondheim Spektrum Onsdag blir en kamp om å holde tritt med Storhamar, Tertnes som garantert ønsker å få Byåsen bak seg. Vi synes årets prestasjon av Byåsen sine spillere fortjener enda flere Trøndere på kamp for å bidra det lille ekstra, så Byåsen kan klare det svært få trodde før sesongen å ha heng på Storhamar og Tertnes. Ta med familien og venner og støtt et hardt arbeidene Byåsen i kampen mot Aker i morgen.

https://www.facebook.com/events/448954175776143/