Det lugget fra start til mål – Byåsen

Det lugget fra start til mål

Byåsen åpnet med et par tekniske feil som Tertnes ikke klarte å utnytte da Annick Lipman tok et par fine redninger helt i starten. Det var lavt tempo i kampen , men Tertnes klarte hele tiden å holde seg foran. Det sprudlet ikke av Byåsen verken i forsvar, ankomstspill eller i det etablerte spillet. Det ble litt knytt og bremsen på. Til pause ledet Tertnes 12 – 15 .

fem mål ble det på Melanie Bak i sin hjemmedebut .

Andre omgang startet med at Byåsen brukte hele syv minutter på å sette det første målet etter flott skudd av Melanie Bak. Da hadde allerede Tertnes puttet fire mål bak Lipman og stillingen var 13 – 19 . Det ble prøvd litt forskjellige forsvarsformasjoner underveis uten at det hjalp nevneverdig på å få flere brudd i spillet til Tertnes. Dette ble en kamp der motstander stort sett hadde kontroll på banespillet. Målvaktene til Tertnes hadde over 40 prosent i 2.omgang . Det er bare å gratulere Tertnes med en vel fortjent seier i dag.

Teodora Tomac satt fire av fire straffere.

Neste hjemmekamp er mot Oppsal den 17. Januar. Om hengekampen mot Flint kommer i mellom eller senere vet vi ikke på dette tidspunkt. Det er bare å brette opp armene å trene mot neste kamp.