DET NÆRMER SEG STORKAMP – Byåsen
Foto: FotoLars / Lars Rune Skaug

DET NÆRMER SEG STORKAMP

Det er en stund siden Storhamar var under dog i møtene med Byåsen Håndball Elite. De har vært nede i 1.divisjon for å komme styrket ut med en hardtarbeidene daglig leder Kamilla Sundmoen og hoved trener Arne Senstad i nøkkelroller. I dag er Arne Senstad landslagstrener i Polen.

Det blir spennende og se hvordan lagene står til hverandre i 2020.

Det har vært mange tøffe kamper i mellom Byåsen og Storhamar. I fjor ble det resultatmessig enveiskjøring fra et meget sterkt Storhamar lag. Det var perioder der Byåsen spilte meget bra som i første omgang i Europa cup på Hamar. Nm kampen hjemme ender med et knepent tre måls tap . Det blir igjen et tett oppgjør når lagene møttes på Hamar i seriespill . I sluttspillet drar Storhamar hjem seieren over to kamper med en margin på ni mål. Syv kamper mellom Byåsen Håndball Elite og Storhamar i 2018/19 sesongen. Nå møtes de for første gang i sesongen 2019/20.

Det blir garantert mange tøffe dueller mellom Storhamar sitt forsvar og vår egen Julie Bøe Jakobsen som her gir alt i duellspillet. ( bilde fra fjorårets hjemmekamp tatt av Tilphoto)

Storhamar har skiftet trener team og fått inn Svensken Karl Magnus Johannson som ny hoved trener. De har mistet profiler som Heidi Løke til Vipers. Betina Rigelhuth som er ute med skade. Målvakt Chana Franciela Masson De Souza   har også forlatt klubben. Nå er det Guro Nestaker som nettopp signerte ny langtidskontrakt , Tonje Enkerud sammen Mia Svele som har styrt mye av skuta så langt i sesongen. Om Maja Jakobsen er klar til kampen mot Byåsen Håndball Elite vites ikke i skrivende stund.

Kamilla Sundmoen er meget godt fornøyd med å signere Guro Nestaker for tre nye år
Ny hovedtrener i Storhamar Karl Magnus Johannson har blant annet trent Molde HK tidligere. (Bilde tatt av fotograf Lars Martin Bøe )

Byåsen Håndball Elite med Atle Oliver johansen og Frode Bjerkan i spissen har bygd videre på stallen fra i fjor og fått inn spiss kompetanse i Patrycja Swierzewska. Julie Bøe Jakobsen, Annick lipman og Patrycja blir viktige spillere for Byåsen siste halvdel av sesongen. Som alltid vil det være helt avgjørende for Byåsen og få satt et godt forsvarspill som demmer opp for skuddene til Guro Nestaker samt tette godt rundt rom sterke spillere som Tonje Enkerud og Mia Svele. Vi gleder oss til at Rema 1000 Ligaen sparkes i gang allerede 2.Januar i Bolig Partner Arena på Hamar.

FOTO: Lykt Foto&Film

Det blir spennende og se hvordan Atle Oliver Johansen og Frode Bjerkan setter sammen litt nye Byåsen nå når Ida Alstad er ute med skade.