DET STEMTE IKKE HELT BAKOVER PÅ BANEN – Byåsen

DET STEMTE IKKE HELT BAKOVER PÅ BANEN

1.omgang
Det blir en farsfylt omgang der Ingen av lagene får et klart grep om spillet. Byåsen holder fint tempo når de vinner ballen, men det blir for mange baklengs til at de får nok igjen for løpene..
Molde har en del tekniske feil å er lette å løpe på. Det er helt jevnt med 15 -15 til pause. Kallestad er helt klart den beste spiller i angrepspillet til Byåsen Håndball Elite i første omgang. Hun skyter langskudd, stegskudd og går av sin spiller utover i banen. Patty er syk og ikke med. Kristin Loraas spiller første halvdel. Teodora tar over .

Anna Kallestad fortsetter å bøtte inn mål. 7 mål i første omgang.

2.Omgang

Første halvdel av andre omgang starter litt der vi sluttet i første omgang. Et Byåsen lag anført av Julie Bøe Jakobsen holder følge, men etter 12 -13 minutt ut i omgangen drar Molde i fra. Det vil seg ikke helt i dag og vi får ikke tettet bakover på banen . Molde vinner 31 – 27. Dagens topp scorer på Byåsen Håndball Elite ble Anna Kallestad med 10 mål. Da er det bare å se fremover mot ny bortekamp mot Sola på Onsdag. Anna Kallestad ble kåret til Byåsen sin beste spiller av lokal jury.

Det sto ikke på viljen , men Byåsen fikk aldri helt tak i kampen i dag.