Det trenes og trenes – Byåsen

Det trenes og trenes

REMA 1000 Ligaen blir stadig utsatt og nye lengre treningsperioder står for tur for de lag som ikke har Europa Cup kamper å se frem til i mellom tiden.

Vi var på trening i går for å ta pulsen på hva Byåsen jobber med om dagen og fikk overvære en trening med stort fokus på angrepsspill . Det var lengre sekvenser med spill på et mål og drilling av detaljer i det kollektive spillet .

Det krever sitt og holde intensitet i trening når man hele tiden blir satt på vent i forhold til kamptrening. Noe som sikkert også er krevende for trener team og hele tiden holde det nivået som kreves for å skape gode økter med innhold som løfter litt hver dag.

Nå må det smelle godt på trening da det er den kamptrening spillerne får om dagen. Atle Oliver Johansen i bakgrunn observerer duellspillet .

Det var høye forventinger til egen innsats og resultatmål i situasjoner . Det kom godt til syne da det gikk ei kule varmt når spillere var misfornøyd med egen innsats.

Teo har ingen utfordringer med tenningsnivå når hun evaluer egen innsats på skudd. Hun var ikke nådig med egen prestasjon så fremt ballen ikke gikk i mål

Denne perioden gir Byåsen Håndball Elite en gyllen mulighet til å drille laget, så samspillet sitter enda bedre inn mot første tellende kamp 21. Februar. Så fremt det ikke blir nye forandringer i kamp oppsett.

Det øves på samspill på trening. Skal det sitte kreves mye terping og et tøft forsvar som ikke gir ved dørene.