Dina Klungtveit Olufsen klar for Byåsen Håndball Elite – Byåsen
Dina Klungtveit Olufsen

Dina Klungtveit Olufsen klar for Byåsen Håndball Elite

Dina er født i 2001 og har til nå spilt i Ålgård i 1.divisjon. Ålgård er en mønster klubb stiftet i 1986 og hadde denne sesongen lag på damesiden i 1.divisjon, 2.Divisjon, Lerøy og Bring lag. Ålgård er blant de største klubbene i Rogaland Fylke.

Dina gleder seg til å bli en del av Byåsen Håndball Elite

Dina Klungtveit Olufsen er håndballsmart og god til å lese spillet. En spennende spiller som skal få god tid til å utvikle seg i Byåsen Håndball Elite.

Her kan du lese hva Dina selv tenker om å bli Byåsen spiller :

Jeg har spilt for Ålgård Håndballklubb siden jeg var 6 år, og spilte 1. divisjon der sesongen som var.

Etter 12 år i Ålgård valgte jeg å signere med Byåsen Håndball Elite fordi det er en unik mulighet jeg ikke vil la gå fra meg. Jeg har fått et veldig godt inntrykk av teamet rundt som jeg har vært i dialog med, og opplegget virker veldig bra.

Det å få være en del av Byåsen Håndball Elite vil være svært lærerikt. Laget virker utenfra som en veldig solid gruppe som er svært treningsvillig. Det er et forholdsvis ungt lag, med mange gode og ulike kvaliteter.

Mine styrker som håndballspiller er kanskje spilleforståelse og skudd. Videre i Byåsen vil jeg videreutvikle duellspillet, og utvikle meg generelt som håndballspiller både fysisk, teknisk og taktisk. Jeg har mye å lære av både spillere og trenere, og ser frem til å komme i gang.

Vårt trener team er meget godt fornøyd med at Dina har valgt og signere for Byåsen. Dette er en spillertype helt i tråd med type håndball Atle og Frode ønsker å bygge videre på i Byåsen Håndball elite.

Vi gleder oss til å følge Dina Klungtveit Olufsen i Byåsen Håndball Elite.