Dina tok med seg håndballen å flyttet til Trondheim – Byåsen

Dina tok med seg håndballen å flyttet til Trondheim

Dina Klungtveit Olufsen kom til Trondheim våren 2020 . Hun spilte en kamp i Charlottenlundhallen der både trener team og andre ble fasinert av hennes lekne spillestil. Uten tvil en spiller med stor forståelse for spillet. En ung spiller Byåsen Håndball Elite ønsket å få til Trondheim. Dina bestemte seg fort for å ta muligheten. Vi tenkte at Dina med egne ord kunne fortelle litt om opplevelsen , så langt.

Tida hittil har vært veldig lærerik og utviklende både på og utenfor banen. Det er ikke til å legge skjul på at det tar tid å vende seg til en helt ny hverdag i ny by og bli trygg i den, men angrer på ingen måte på at eg valgte å trå litt utenfor komfortsonen og utfordre meg selv.

Lyver hvis eg sier at eg ikke savner å komme hjem til middag på bordet, rent tøy, og gjerne litt massasje og en kald pepsi max på en god dag, men det er en utrolig fin gjeng i byåsen som eg trives godt med, som gjør at man kan slippe ned skuldrene og ha det gøy med ball.

Prøver å ta til meg mest mulig lærdom fra dyktige medspillere som har vært i gamet lenger enn meg, og lærdom av selv å stå i ulike kampsituasjoner man gjerne ikke har stått så mye i før.

Så gjelder det å bruke hver trening som en mulighet til å bli en bedre håndballspiller og prøve å gjøre seg fortjent til å få være med å bidra på banen. Alt i alt en veldig fin tid hittil, så får vi sørge for at det blir enda bedre fremover!

https://grans.no/