DNB enda tettere på trøndersk elitehåndball – Byåsen

DNB enda tettere på trøndersk elitehåndball

Helt siden 2013 har DNB vært verdifull samarbeidspartner for Kolstad Håndball. Nå har banken også signert en partner-avtale med Byåsen Håndball Elite.

– Vi ønsker å være med både på herre- og damesiden i trøndersk idrett, sier regional banksjef Marcus Trønsdal. Mens kollega og markedsrådgiver Trine Pettersen sier om den nye ettårskontrakten banken har signert med trøndersk håndballs to flaggskip:

– Vårt engasjement i Kolstad og Byåsen er som man forstår ikke en kortvarig happening, en helg eller ukes greie, men et helårlig sponsorat. At Byåsen og Kolstad har et så tett samarbeid som de to klubbene har, er også en stordriftsfordel for oss. Vi når et nytt publikum.

Trønsdal: «Det er helt avgjørende for å lykkes med et slikt samarbeid at det er et helhjertet engasjement hos alle parter.

Det er altså Kolstad som har den lange historikken med DNB, ikke bare lang, men usedvanlig viktig, sier daglig leder i Kolstad Håndball, Jostein Sivertsen:

– DNB har vært en usedvanlig viktig sponsor for oss over tid. Og det er ikke bare kronene som betyr mye, folkene er vel så viktige. DNB har bidratt stort til vår nettverksbygging. Det er ingen tvil om at samarbeidet med banken er en av de aller viktigste faktorene for at vi er der vi er i dag, i eliten i norsk håndball.

Kristin Garnvik, daglig leder i Byåsen Håndball Elite, ser også en symbolverdi i at klubben nå har fått en avtale med DNB:

– Vi har kjempet i motbakke i lang tid. Nå løsner det, og det er veldig artig for oss at DNB og andre næringslivsaktører har troen på oss igjen og har lyst til å være med oss. Det føles rett og slett magisk at vi får med partnere som DNB på laget vårt.

Om siste periode av DNBs langvarige partnersamarbeid med Kolstad sier Trine Pettersen at man i banken i korona-perioden har vært ekstra imponert over det arbeidet Kolstad har klart å legge i forholdet til sine samarbeidspartnere: – Kolstad har rett og slett vist seg å være en god og solid samarbeidspartner som vi i banken er glade for å ha.

Avtalene som DNB nå har signert med de to toppklubbene har ett års varighet og med opsjon for ytterligere ett år, en naturlig lengde på en slik avtale, ifølge banksjef Trønsdal og understreker ytterligere et moment som er viktig for banken:

– Vi i den trønderske delen av banken er opptatt av at våre samarbeidspartnere har en lokal profil, har lokale prosjekt og satser på lokale utøvere.

– Og så har jo begge klubbene mange fantastiske forbilder, som er viktige moment i arbeidet med å få i gang breddeidretten igjen etter korona, tilføyer Pettersen.

DNB og Kolstad utgjorde et sterkt lag, skrev vi da forrige avtale mellom klubb og bank ble signert for to år siden. Med Byåsen også med, er det gode muligheter for at «laget» blir enda sterkere.

– Vi samler trøndersk topphåndball, konkluderer Jostein Sivertsen.

PS!
Kolstad Håndball og Byåsen Håndball Elite har en tid samarbeidet ikke minst gjennom et felles markedsføringsselskap. Nå blir samarbeidet enda tettere når Byåsen tar i bruk Kolstad Arena ikke bare som kamparena, men også som treningshall. I tillegg skal klubbens daglige leder, Kristin Garnvik, få Kolstad Arena som arbeidsplass.


Samling i Kolstad Arena – f.v. Vegard Selven (markedssjef i Kolstad Håndball), Marcus Trønsdal (DNB), Jostein Sivertsen (Kolstad Håndball), Kristin Garnvik (Byåsen Håndball Elite) og Trine Pettersen (DNB)
 

Kolstad Håndball og Byåsen Håndball Elite har nå også samme bank som viktig samarbeidspartner. Her fra møtet i Kolstad Arena tidligere i uken; i treseteren, Byåsens Kristin Garnvik mellom Kolstads Jostein Sivertsen og Vegard Selven, og til høyre DNBs Trine Pettersen og Marcus Trønsdal.
 

TEKST OG FOTO:
Tore Sæther