Dobbelt bortemøte – Byåsen

Dobbelt bortemøte

Byåsen spiller begge sine kamper på bortebane.

Etter at Byåsen ikke klarte å kvalifisere seg til Champions League i september går laget inn i 3. runde av Cup Winners’ Cup.

Motstanderen er Sercodak Dalfsen, et av lagene som var på besøk i Trondheim under kvalifiseringshelgen i slutten av september. Byåsen møtte ikke det nederlandske laget i noen av sine kamper, men Dalfsen spilte til tider godt mot både Metalurg og Buxtehuder selv om de tapte begge kampene. Henholdsvis 34-26 og 34-31.

To kamper på to dager

I utgangspunktet var kampene berammet med kamp i Trondheim helgen 10.-11. november og returkampen helgen etter, 17.-18. november.

Før helgen kom meldingen om at Dalfsen svært gjerne ville ta i mot Byåsenjentene til to kamper fordelt på lørdag og søndag 17.-18. november.

Det valgte Byåsen å si ja til av flere grunner.

Tøff periode

– Det er midt i en hektisk periode for oss med Stabæk på hjemmebane 7. november og semifinalen i NM borte mot Larvik 14. november. Nå slipper vi en tøff kamp i helgen mellom de kampene, sier Valery Putans.

Byåsen spiller den første kampen lørdag 17. november kl 20:30 på arenaen The Take Cool. Den andre kampen spilles dagen derpå, søndag 18. november kl 15:30 i Topsportcentrum IISPA i Almelo.

På topp

Dalfsen ligger for øyeblikket på toppen av tabellen i den nederlandske ligaen Eredivisie. På 6 kamper har de full pott og 12 poeng. På 2. plass ligger VOC Amsterdam som også har 12 poeng, men med dårligere målforskjell.

Øvrige kamper i 3. runde:
Esbjerg – H.V. Quintus
HC Lokomotiva Zagreb – Vaci NKSE
WHC Metalurg – SPR Lublin
IUVENTA Michalovce – Rostov-Don
ZORK Jagodina – RK Zajecar
Izmir BSB SK – Bayer 04 Leverkusen
Balonmano Bera Bera – HC Danubius Galati
Budapest Bank-Bekescsabai ENKSE – Stabæk
Vistal Laczpol Gdynia – HC Gomel
HC Zito Prilep – Issy Paris Hand
Toulon Saint Cyr Var Handball – HC Leipzig
Alle kampene spilles 10.-11 november og 17.-18. november.