Dro seieren hjem til slutt! – Byåsen

Dro seieren hjem til slutt!

2022 ble kastet i gang i Kolstad Arena søndag 09. januar og Follo stod på motsatt banehalvdel.

1.omgang

Byåsen blir hengende litt etter i starten av omgangen, halvspilt er det jevnt. Byåsen får ikke helt opp angrepspillet på det nivået de ønsker. Follo utnytter dette, de er smarte og drar ned tempoet gjennom hele omgangen. Byåsens beste spiller etter halvspilt omgang er målvakt Helle Kjellberg Line. Stillingen til pause er 11 – 13 fordel Follo.

Helle Kjellberg Line stod som en vegg i målet fra start.

2. omgang

Byåsen starter med tre fra benken, Kjerstin Boge Solstad, Anna Huse og Julie Bøe Jakobsen som spiller sin første kamp etter skadeavbrekket. Byåsen snur kampen til 16 -15 før Follo utligner til 16 – 16 etter 6 minutter. Julie har fullført sine 10 minutter og Dina tar over. Follo leder med et mål. Helle Kjellberg Line holder Byåsen inne i kampen, hun fortsetter storspillet fra før jul.

Ida Alstad rett før hun setter ett av sine fem mål fra 7 meter.

Byåsen får nå overtaket og Ida Alstad sørger for en to måls ledelse. Halvspilt omgang og nok et straffemål av Ida Alstad, 21 – 19. Det er jevnt med 10 minutter igjen. Annick Lipman har nå kommet inn i mål.  Byåsen fører kampen med 6 minutt igjen å spille. Det blir en komfortabel hjemmeseier. Kampens beste spiller for Byåsen ble Ida Marie Syversen Kallhovd. Kampen endte 30 – 27.

Ida Marie ble kåret til vår beste spiller.