Duell i Midt-Norge! – Byåsen
Foto: Robert Magnussen / Nidarosfoto

Duell i Midt-Norge!

Førstkommende onsdag, 31. oktober, er det duket for en knalltøff duell i Midt-Norge! Byåsen tar imot naboene Molde HK – Elite!

 

Status dags dato

Byåsenjentene har hatt en relativt tung start på årets sesong. Vi er ute av Europakvalifiseringen, vi er ute av NM og har hittil en beskjeden plassering i eliteserien. Etter 6 seriekamper er fasitten kun en seier, to uavgjort og 3 tap. Dette gir 4 poeng og 8. plass på tabellen.

 

Moldes profiler

Molde HK – Elite innehar plassen foran oss på tabellen, med en kamp mindre spilt. De kommer fra et knepent 3 måls tap mot Larvik og seier over Skrim Kongsberg. Molde har et veldig spennende lag på gang. Velkjente Anniken Obaidli er på vei tilbake fra en langtidsskade samt at hennes søster, Mona, tidvis herjer med motstanderne. Pr. i dag, etter 5 spilte kamper, har hun scoret totalt 32 mål, noe som gir et snitt på 6,4 mål pr. kamp. Rett bak henne finner vi storskytteren Ragnhild Valle Dahl med 31 nettkjenninger.

 

Byåsens toppscorer

Vår toppscorer totalt sett er Julie Bøe Jacobsen med sine 28 mål på 6 kamper, dette tallet inkluderer 7-meters kast. Byåsens mestscorende, målt i antall spillemål er Anna Bjørke Kallestad med 18 nettkjenninger.

 

Historikk

I fjorårets oppgjør lagene imellom tok Byåsen en overlegen ti-måls seier, 36-26, hjemme i Spektrum mens vi vant med 6 mål, 34-28 i Molde Arena.

 

Vendepunkt?

Vi er svært spente foran onsdagens storduell! Er denne kampen vendepunktet for jentene? Vi har tidvis vist gode tendenser i de siste oppgjørene mot Storhamar. Vil disse tendensene nå slå ut i full blomst og vare i 60 minutter? Svaret får du i Trondheim Spektrum onsdag 31. oktober kl. 18:30!

 

Til de som ennå ikke har sikret seg billetter kan bestille disse via denne linken: https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/3061930579?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search

 

Vi håper å se deg i hallen! Kom og hjelp jentene frem til årets første seier på hjemmebane!

 

Vel møtt!

 

(Skrevet av skribent, Roy Arne Mathisen)