Eliteseriestart: Larvik skal slås! – Byåsen
Foto: LYKT AS

Eliteseriestart: Larvik skal slås!

Da er ventetiden endelig over! I morgen, onsdag 12. september, starter årets Eliteserie for Byåsen! Og allerede i åpningskampen blir det toppkamp når Larvik står på motsatt banehalvdel!

Det er et heltent Byåsen som stiller på parketten i Trondheim Spektrum i morgen. Og jentene er enige – nå skal Larvik slås!

 

Ekspertene har i år tippet Byåsen på en 5. plass på tabellen, mens de har Larvik på en 3. plass. Byåsentrener Marie Henriksen er imidlertid klar på at laget har 3. plass som mål i årets serie. Som et første steg på veien mot dette målet er poeng mot Larvik viktig.

 

Selv om det ikke blir direkte sammenlignbart pga. store utskiftninger på begge lag vil vi likevel komme inne på siste oppgjørene lagene imellom. I fjorårets oppgjør her i Spektrum vant Larvik med sifrene 31-24. Ett oppgjør som målvakt Tonje Haug Lerstad var vår beste spiller. Borte i Boligmappa Arena Larvik var det også Larvik som trakk det lengste strået med resultatet 32-28.

 

Tonje er svært tent og mer enn klar for å følge opp spillet fra førstnevnte kamp når hun nå møter sin favorittmotstander i serien! Ida Alstad kjenner også kriblingene ekstra godt når Larvik står på motsatt side, og hun er klar på at Byåsen skal vinne! Som første lag i år skal Larvik møte trøndersk TÆL!

 

Byåsenjentene gir en garanti på at årets spillertropp skal vise oss god, underholdende håndball bestående av blant annet fart, tempo og ikke minst duellspill!

 

Alle vet at Larvik ikke er noen hvem som helst i norsk håndball! For å hjelpe jentene til seier mot Larvik i sesongåpningen håper vi på en proppfull hall, rungende heiarop og et ellers høyt støynivå!

 

For de som enda ikke har sikret dere billetter, gjør det nå! Kom og hjelp! La Larvikjentene få merke at Trondheim Spektrum er en av landets mest fryktede arena! Billetter kan du bestille her: https://byaasenhandball.hoopla.no/sales/4267901078?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search

 

Kampstart  kl. 20:15!

 

VEL MØTT PÅ KAMP!

 

 

(Skribent, Roy Arne Mathisen)